WebDesign

WebDesign er et flygtigt medie at arbejde med. Startede med ren HTML i noteblock, siden redigering med Dreamweaver, nu foregår det hele i CMS & Blog´s. Og siderne skal være Ressponsive så de passer til de mindre skærme på smartphones og tablets, samt at ranke i googles søgemaskiner. Jeg arbejder nu med Joomla & WordPress der har templates som opfylder både tidens & googles krav.

Her følger et par eksempler på nogle hjemmesider jeg har lavet.

HOK_PrntScr

Helsingør Osteopati Klinik Ud over hjemmesiden har jeg også lavet logo samt visit & gavekort.

aniki-printscreen

Aniki er en kunstmaler jeg kender, har oprettet denne WordPress side til hende som hun selv kan redigere.

f64screen copy

f64.dk Er et lille galleri sat op i Dreamveawer, der præsentere udstillings billeder, de fleste billleder findes i fysisk form til udstillings brug som lærredstryk i 75 X 50 cm. Billeder har været udstillet forskellige stæder. På “planket” i Sverige på Mullsjo International Photo Festival Juni 2011. Samt på “Helt ude i skoven”. og på Kulturværftet i 2014.

 

musikbyprintscreen copy

Musikbyhelsingør.dk I samarbejde med musikalske venner har jeg sat denne side op der forsøger at samle viden om musiklivet, primært i Helsingør kommune, hovedsageligt rytmisk/elektronisk musik fra starten i 1950´erne til nu. Siden blev officelt lanceret i Elværket med stor festivitas og medie bevågenhed. Fra presse meddelsen

 

Bymusee

Helsingør Kommunes Museer 

Helsingør Kommunes Museer skulle have opdateret deres hjemmeside b.la for at leve op til kulturstyrelsens anbefalinger, da jeg har arbejdet for museerne før fik jeg  opgaven. Skiftede platform til Joomla & flyttede domainet over til en dedikeret Joomla host (før lå siden hos en billig standard udbyder og siden var fustrende tung at arbejde med). Sat siden op og undervist personalet i brug af systemet.

NB: Overdrog siden til museerne i 2014, siden har andre haft fingre i layoutet så den er ikke helt som jeg efterlod siden, sådan er vilkårene.

 

HeltUdeISkoven copy

Helt ude i skoven Arrangerede  “Helt ude i skoven” en kunsthappening i Teglstrup Hegn.

 

artnovaprintscr copy

ArtNova. i 2012 arbejdede jeg på galleri ArtNova i Helsingør. Certificeret ” Fine Art Trade Guild”  (ISO 105-B). opdateret hjemmeside i Joomla og affotografering af malerier/grafik. Galleriet er siden flyttet til Brede.

 

Ud over at have sat Helsingør Kommunes Museers hjemmeside op i 2014. Hoster jeg selv et par sider jeg tidligere har lavet for Kommunes Museer, men som ikke passer ind i deres nuværende struktur.

Før smartphones kom på markedet blev hjemmesider lavet til en skærmopløsning på 1024X768 pix. En standard nedenstående sider er lavet efter.

 

OpdagelsePrntScr

Opdagelse “Gå på opdagelse i detaljen og bliv klogere”. Fotograferede museumsgenstande som blev bargt i dagbladet.  “I samarbejde med Helsingør Dagblad har Helsingør Bymuseum hver lørdag i 2010 præsenteret en museumsgenstand. Det foregik som en gætte konkurrence hvor detaljebilledet sås først, forklaringen var trykt længere henne i bladet.”

 

Vaerft_PrntScr

Værftsmuseet I forbindelse med oprettelse af Helsingør værftsmuseum lavede jeg denne side.

 

Galleri_M_PrntScr

Galleri M Lavede denne side til Galleri M på bymuseet, har også selv udstillet på galleriet.

 

Bernadotte_PrntScr

Bernadotte I 2011 blev Bernadotternes 200 års jubilæum fejret i Helsingør. Var med til forberedelserne, grafisk arbejde, menu, bordkort, indlæg i gaveæsker og  5 plancher med historien, der var udstillet i Apotekets vinduer, siden på kulturværftet. Efterfølgende lavet denne lille hjemmeside om historien og forløbet.

 

Marienlyst_PrntScr

Marienlyst Slot Siden er lavet for at fortælle om Marienlyst Slot hvis skæbne var usikker efter angreb af svamp.